Knight Rider 2008

Net de eerste echte aflevering bekeken van de “nieuwe” Knight Rider serie.

Waar de piloot-aflevering nog wel te doen was en was best wat coole shots van de voiture in kwestie bevatte is het hier toch sterk bergaf aan het donderen… Wat zeg ik ? Het trekt op geen kloten…  Een paar voorbeelden van de huidige irritatiefactoren ? U vraagt, wij spuwen gal :

 1. Na 5 minuten al amerikaans brave tetten in beeld ? Ze willen de puberale homie er zeker aan vastklikken.. Michael Knight deed het met veel minder charcuterie en zag er nog altijd cooler uit.
 2. Communicatiesystemen die de hele voorruit in beslag nemen ? Oh puh-leeze.. You’re in a frigging car-chase man !  Begin dan geen one-to-one chat met uw lief of whatever, nobody cares.. Achtervolgingen, daar gaat het over met turbo-boosts en omvervliegende jeepkes en wegspinnende wieldeksels..
 3. Alsof transformeren in het halve ford-gamma nog niet genoeg was in de pilot, is er nu ook een F150-variant bijgekomen..  Exkwiezmie ?  Waar om ?  En dat magisch in-en-uit-stappen ?  Voor wat ik het heb volgehouden en bekeken heb ik 2 keer personages magischerwijze weten teleporteren in of uit de voiture..  Niks deur open, niks door het raampje kruipen, gewoon hoplada..
Neen, dit wordt niks op deze manier..  Spaatig, spaatig, spaatig..  De Hoff gaat toch nog z’n kwaliteiten gehad hebben.
 • By Unexpected, September 27, 2008 @ 10:48 pm

  Spijtig indeed :( heb alleen de piloot gezien, dringend eens ep. 1 zien dus… maar als het er zo slecht uitziet :s pfff gemiste kans it is dan maar. Nostalgie en alles… sommige dingen komen nooit terug he.

 • By Steve Van Nieuwenhoven, October 19, 2008 @ 10:53 am

  Wacht tot je aflevering 4 ziet… een transformatie van de Ford VAN naar de Mustang

 • By AsGard, November 2, 2008 @ 7:49 am

  Sorry maar die overdreven negatieve commentaren dragen ten eerste al tot niets bij en ten tweede is het zielig.
  Nostalgie naar originele series en dergelijke is lovenswaardig maar dat is het dan ook. Zodra dat het verder gaat dan dat is het intriest.

  Sorry maar aan al wie niet kan hebben dat er een remake van een origineel gemaakt wordt die moet er maar niet naar kijken en verder zijn bek houden als hij toch niets goed te zeggen heeft.
  Weet je; de meeste negatieve criti-casters zijn gefrusteerde betweters die enkel vanuit hun eigen tot god verheven status denken.
  Laat de dingen nu gewoon lopen zoals ze lopen en doe mee of niet en hou het daarbij. Geef de mensen die het wel leuk vinden waar ze recht op hebben.

 • By desolation, November 3, 2008 @ 8:51 pm

  En waar exact hebt u die lobotomie laten uitvoeren ?
  Dit is geen remake, dit is een VERKRACHTING van het orgineel. Een remake is het orginele concept in een modern jasje steken. KITT kon niet transformeren, en dat moet nu ook niet.

 • By kitt happens, November 6, 2008 @ 1:12 am

  de dingen die kitt vroeger kon waren destijds onmogelijk toch veel van die dingen zijn er nu of op zijn minst dichterbij.vandaar dat ze het een stapje verder nemen en dingen doen die nu voor onmogelijk worden gehouden. en daarbij de oude knight rider was ook niet bepaald realistisch. ik kan me herinneren slippende banden te horen op een zand weggetje. en ten laatste het orgineel lijkt/is altijd beter omdat het bekent is je kent het verhaal en de personages daar ben je aan gewent… en daar vergelijk je de nieuwe knight rider mee. ik zie de nieuwe serie dan ook als een NIEUWE serie en vergelijk het niet steeds met de oude, trouwens de laatste 2 afleveringen (via internet) vond ik al beter dan in het begin.

Other Links to this Post

 1. Unexpected » Blog Archive » Knight Rider — September 29, 2008 @ 5:49 pm

WordPress Themes