Stern Big Buck Hunter ?

Voor de één of andere reden is Stern Pinball nog niet dood…  Bon des te beter eigenlijk en de volgende modellen zijn al min of meer bekend.  In een interview dat youtube-gewijs verschenen is met Gary Stern hemzelf komt een design-print voorbij van een onbekende kast – kans is dus groot dat dit de volgende is uit de reeks : Big Buck Hunter.

De foto is samengeplakt door de nodige Youtube screenshots aan elkaar te plakken en zonder dat ik echt technische tekeningen kan lezen toch gokken op wat waar zit.  De orbit en ramp ben ik vrij zeker van, het mini-playfieldje met mini-ramp ook maar de trapdoor/scoop is toegegeven een gok – maar terwijl je op dat mini-playfield speelt moet de bal toch ergens bijgehouden worden.  Tussen de ramp en het mini playfield is nog een groot gat, daar zou dan iets van een eland of ander af te schieten beest komen cfr andere bronnen/gokken.

WordPress Themes