Aangetekende Zendingen

Ik probeer al 2 weken lang aan mijn lokaal “postpunt” een aangetekende zending op te halen. Geen probleem ware het niet dat de openingsuren van dat ding te onozel zijn om dood te doen. Namelijk van 11:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 18:00.

In de ochtend geraak ik er dus al niet.  Ik ga niet wachten tot 11 uur vooraleer ik naar mijn buro tuf.  En met veel geluk heb ik pas “gedaan” om 18:00 en laat het mij aan een star-trek-achtige transporter ontbreken om zeer snel nog net voor sluiting mijn voet daar tussen de deur tegaan duwen.

“Ga dan op zaterdag !” hoor ik in koor.  Uiteraard. Tussen 11:00 en 12:00 en geen seconde vroeger of later.

“Laat dat dan herbezorgen !” is nog een optie ? Ja als dat afgegeven wordt in bovenstaande nooit-open-wanneer-ik-er-ben postpunt of aan de postbode – die duidelijk niet aan mijn deur passeert op momenten dat ik nog aanwezig ben.  Anders had dat briefje niet nodig geweest in de eerste plaats.

Verhuizen naar een dorp.. Ik heb het overduidelijk weer zelf gezocht.

 • By Jef geskens, November 18, 2009 @ 9:58 am

  Nog een mogelijkheid: een kameraad waarvan de ma altijd thuis is (heel handig). En laten leveren op het werk?

 • By Steve, November 18, 2009 @ 11:09 am

  Of door de buurvrouw laten ontvangen? Die doet dat met alle plezier denk ik. Ze wilt zelfs nog wel komen kuisen terwijl ze aan’t wachten is!

  *verstopt zich*

 • By DJefke, November 18, 2009 @ 12:21 pm

  Het laten afleveren op “uw werk” lijkt mij een redelijk slecht idee als ge daar als contracter zit.

 • By Ronald Leeuwestein, November 19, 2009 @ 4:48 pm

  Aangetekende zendingen zijn toch van die dingen die je misschien niet wil ontvangen, zoals snelheidsboetes, verordeningen en berichten van bedrijven die menen dat u te laat bent betalen…dus lekker laten daar op het postpunt?
  Kun je niet een digitaal postvak openen bij de post in belgie? kun je het online kijken. Zou wel een stunt zijn als ze daar ook openingstijden voor gaan hanteren, en dan de systeemtijd niet goed configureren naar de ntp server….

 • By Ronald Vervotte, March 4, 2010 @ 4:32 pm

  Ewel ik ben doodbeschaamd om mijn gerechtsbrief te gaan ophalen bij Delhaise hahahahahahaha

Other Links to this Post

WordPress Themes