Rekken

Rekken als in “horizontale metalen dingen om brol op te plaatsen” niet “elastiekskes” om meteen te verduidelijken.

Neen, rekken… Ik heb rekken nodig.  De nog overblijvende ongebruikte slaapkamer begint zo stilaan op een hoop ongeregeld te lijken dat de jeuk er van boven water komt.  Deels omdat niet veel dingen die zich daarin bevinden stapelbaar zijn, anderzijds omdat het stapelbare zo hoog op elkaar staat dat het stabiliteitsproblemen begint te krijgen.

En dan nog eens de bureau-space die ook nog volstaat met plooiboxen met kabels en strapkes en keyboards.

Vergeten we ook even niet de dozen van gekochte producten die bovenop de kasten liggen tegelijkertijd meneer.

Neen.. Rekken ! Nu !

Op zoektocht gegaan en niks maar dan ook niks gevonden dat voldeed aan de vereisten :   2 betaalbare exemplaren van 60cm breed, 2 meter hoog en 2 meter lang in een betaalbare uitvoering maar stevig genoeg dat ik het kan volproppen met de helft van mijn inboedel.

Mogelijkheden genoeg, maar dan niets dat voldoet aan het “betaalbare” aspect.  400 euro, 500 euro up to infinity.  Zucht.

Uiteindelijk eens gaan kijken in het fabriek dat de pa nog heeft.  Vele verdiepen vol ongebruikte ruimtes met ta-da ARCHIEVEN !  Loonfiches uit 1952, bakken met ponskaarten, documentatie van lang vervlogen freesmachines.. Het mag allemaal weg…  En onder al dat papier ? Rekken !  Stalen groengeverfde meccano’s !  Maar rekken !  En ik mag ze hebben…  Beter nog, ze worden nog gebracht want ze moeten toch weg.

Daar zeg ik nu is geen neen tegen se.

WordPress Themes